Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Milánó.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Milánó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: milano.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bali szigete

Bali szigete

Bali a legnépszerűbb idegenforgalmi úticél Indonéziában, a prospektusok szerint maga a nyaraló paradicsom. Ezt a rendkívül kellemes és közkedvelt üdülőparadicsomot ismerheti meg a linkgyűjteményünk segítségével. Bali szigete tuti linkgyűjteményben. Bali a legnépszerűbb idegenforgalmi úticél Indonéziában, a prospektusok szerint maga a nyaraló paradicsom.

Bérelhető Buszok, személyautók

Bérelhető Buszok, személyautók

Sofőrrel bérelhető buszok linkjei Budapesten és vidéken, személy autók 9 főig sofőrrel, vagy csak bérlése a személyautónak sofőr nélkül. A buszok bérlése lehetséges 80 főig, városnézésre, repülőtéri transzferre, diákszállításra, munkásszállításra, turisztikai célra, nyaraláshoz belföldön és külföldön egyaránt.

Karnevál

Karnevál

A világ leghíresebb karneváljairól összeállítás: Velencei, Riói és kölni Karnevál és további híres karneválokról. A karnevál ill. farsang eredetéről és történetéről. Farsangi szokások és hasznos tanácsok a farsangi készülődéshez.

Mini államok

Mini államok

Az oldal áttekintést nyújt az Európai és Európán kívüli mini- ill. törpeállamokról, mint Vatikán, San Marino, Monaco, Málta, Liechtenstein, Andorra, Luxemburg, Barbados, stb. Ismerteti ezen országok földrajzát, politikai rendszerét, látnivalóit, valamint fotókat. Megtalálhatók a világ 'minivárosai' is itt.

Olasz

Olasz

Gyűjtemény az olasz kultúráról, képzőművészetekről, filmről, zenéről, irodalomról, az olasz nyelvről, nyelvtanulásról, az ország történelméről, földrajzáról, gasztronómiájáról, borairól, az olasz életről, életérzésről, divatról és mindenről, ami olasz.

Olasz tartományok

Olasz tartományok

Italia egy csodálatos ország, amelyet meg kell ismerni. Olaszország bemutatása tartományok szerint rendezve fővárosukkal, hasznos utazási információkkal tanácsokkal, képes ismertetők, folmek, fotók az ország tartományairól, látnivalók, nevezetességek. Virtuális kirándulások. Érdekes cikkek és úti beszámolók.

Úti kalauz

Úti kalauz

A világ országainak online útikalauzainak a gyűjteménye. A gyűjtött oldalak részletes országinformációkat tartalmaznak, megismerkedhetünk a látnivalókkal, az ország kultúrájával, gasztronómiájával, történelmével. Az utazáshoz hasznos információkat gyűjthetünk.

Városnézés

Városnézés

Virtuális és interaktív városnézés, felkészülés az utazásra, városnézésre busszal, gyalogosan, hajóval Magyarországon és európai országokban. Látnivalók és nevezetességek. Utazási irodák ajánlatai. Városok turizmus kártyái.

Velencei utazás

Velencei utazás

A gyűjtemény megismertet Velence legfőbb látnivalóival. Virtuális kirándulást tehetünk a Dózse palotában, vagy a város utcáin. A Karnevál mellett Velence más jelentős eseményeivel is megismerkedhetünk. Bemutat szálláslehetőségeket, közlekedést, Velence művészetét, művészeit, szines irodalmi ajánlásokkal kiegészítve.

Hirdetés
Világörökség

Világörökség

Magyarország és elsősorban Európai kulturális és természeti értékeinek gyűjteménye. Megismerkedhetünk a Világörökségi Egyezménnyel, a magyar helyszínekkel, kulturális és természeti örökségekkel és azok jelentőségével és szépségeivel.

Tuti menü